jlundborg.blogg.se

2014-10-28
02:44:43

Hey Oliver!


Denna lilla hingst vill bara säg hej! Tror han ska ridas in nästa vecka, så det ska bli spännande att se hur det går. Han verkar vara en väldigt trevlig liten kille i alla fall! Vi kör genom hans hage med skruttbilen när vi fodrar och han brukar alltid följa efter bilen eller ställa sig framför den. Lilla sötis! 

Idag har jag red jag hästen Locky för första gången och det blev snabbjobb direkt! Hade både Bryce, Danny och Emma framför mig på varsin häst plus att det dessutom var världens motvind uppför backen. Sanden bara piskade i ansiktet och jag såg absolut ingenting trots att jag försökte hålla ett bra avstånd. Tror mina ögon rann i en halvtimma efteråt. Men vilken kick det är! Har man inte vaknat innan det så har man det definitivt efteråt! Red Mickey efter snabbjobbet, vilken underbar häst!
Fick massa beröm av Bryce som red bakom på Stella, härligt! "That was absolutely perfect Jose, just nice quiet work today. Just like that!" Mitt ben kändes mycket bättre idag också, ingen amputation här inte! Efter det tog vi in GJ, Sean, Alvin, Trinny och Lordi och jag skrubbade allas ben och tvättade svansarna. Nu är de fem och Emma och Bryce på väg till Seymour för dagens race. Jag och Danny har precis kört hö till alla hästarna, mockat, sopat stallet och tagit emot foderleverans. Nu ska jag ta och duscha av mig all smuts och grus och sedan bara ta det lugnt och kolla på loppen senare. Det blåser nästan storm här idag, så jag får nog försöka hålla mig inomhus innan vi måste ut och fodra. Nu hoppas vi på en vinst!! 

Mickey